Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

Opgaver

  Indholdsområde

   
  Om FMI 
  FMI indkøber blandt andet personlig udrustning til forsvarets soldater
  FMI indkøber blandt andet personlig udrustning til forsvarets soldater.

  Opgaver 

  Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse i Forsvarsministeriets koncern. Vi har det overordnede ansvar for koncernens materiel- og it-systemer fra anskaffelse til bortskaffelse - det kalder vi ’vugge til grav’.

  Vores vigtigste opgave er at anskaffe og drive koncernens materiel og it på en effektiv, økonomisk og sikkerhedsmæssig forsvarlig måde. Hermed kan vi sikre, at vores kolleger i resten af koncernen har det nødvendige grundlag til deres opgaveløsning - nationalt som internationalt. Vi administrerer årligt knap 9 mia. kr. af det samlede forsvarsbudget.

  Vi er i alt knap 1.900 medarbejdere ansat i FMI, hvoraf ca. 1.400 er civile og ca. 500 er militære. Ca. 850 medarbejdere arbejder i Ballerup. Knap 750 medarbejdere arbejder i Forsvarets Forsyning, Depot og Distribution (FDD), som har hovedkvarter i Brabrand ved Århus, og er til stede på flere end 40 depoter og centre i hele landet. Koncern IT er også en del af FMI og huser godt 300 medarbejdere i Hvidovre.
  Sidst opdateret 20-02-2020 - kl. 08:54

  Vi understøtter i alt:

  • 13.500 køretøjer
  • 65 skibe
  • 145 fly og helikoptere
  • 700.000 lagernumre
  • 21.000 PC'ere

  Se også