Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

Udlån af medarbejdere til Lægemiddelstyrelsen

  Indholdsområde

   
  Nyheder 
   

  Udlån af medarbejdere til Lægemiddelstyrelsen 

  Som en del af den omfangsrige støtte i forbindelse med indsatsen mod Coronavirus, blev fire af vores medarbejdere i marts måned udlånt til Lægemiddelstyrelsen i forbindelse med oprettelsen af hjemmesiden ’Danmark hjælper Danmark’.

  15-05-2020 - kl. 11:40
  De fire medarbejdere, som til dagligt sidder i vores Indkøbsdivision, skulle i syv dage, sammen med ca. 20 sagsbehandlere fra Rigspolitiet, Politiet, Erhvervsstyrelsen og Dansk Industri, besvare de mange henvendelser, som Statsministeren havde opfordret private borgere og private virksomheder at komme med, for at hjælpe under COVID-19-pandemien.

  Via hjemmesiden ’Danmark hjælper Danmark’ havde Lægemiddelstyrelsen på meget kort tid modtaget mere end 1.000 tilbud på værnemidler, som skulle behandles. De mange mails skulle screenes, grovsorteres og besvares, ligesom der skulle indhentes dokumentation og certifikater, inden tilbuddene kunne videresendes til relevante myndigheder.

  - Det var dejligt, at vi med vores kompetencer kunne være med til at løse en opgave, som i denne krisetid skabte stor værdi for vores sundhedsvæsen, fortæller en af FMI's udlånte medarbejdere.