Vores organisation består af en række divisioner, afdelinger mm, hvor tre af de største enheder har et værn som speciale dvs. Hæren, Søværnet og Flyvevåbnet.
Grænserne er dog blevet lidt mere flydende, da forsvaret bliver mere og mere værnsfælles.

 

Direktør  

Generalløjtnant Kim Jesper Jørgensen er chef for FMI, og er direktør for Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse. Kim Jesper Jørgensen er også National Materieldirektør, der er bindeleddet til forsvarsindustrien både i Danmark og internationalt.

 

Siden 2008 har direktøren for FMI også fungeret som formand for Forsvarets Materielnævn, der følger forsvarets planlægning i forhold til udvikling og anskaffelse af materiel.

 

Mål og resultatplaner 

Alle Forsvarsministeriets styrelser udgiver årligt en mål- og resultatplan og opfølgning på målene overfor departementet sker ved kvartalsmøder, midtvejsrapportering og årsberetning.

CH FMI engangsvederlag

Tidligere chef for FMI, Flemming Lentfer er for 2020 blevet tildelt et engangsvederlag på kr. 95.000. Engangsvederlag gives for en ekstraordinær indsats på baggrund af departementschefens vurdering af chefens/direktørens samlede resultater opnået over året – herunder vurderingen af de opstillede mål i styrelsens mål- og resultatplan.

 

 

Sidst opdateret 19. august, 2020 - Kl. 14.01

Nødvendige (vis detaljer)

  • Episerver

Intern statistik (vis detaljer)

  • Siteimprove

Tredjeparts (vis detaljer)

  • Facebook