FMI kronelogo

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet

Den sikkerhedspolitiske situation tilsiger, at der på dansk jord er behov for at kunne producere både småkalibret ammunition (5,56 mm, 7,62 mm, 9 mm og 12,7 mm) og i særdeleshed ammunition til artilleri (155 mm brisantgranater) samt tunge mortergranater (120 mm brisantgranater).

 

Nu offentliggør Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) de krav, der stilles til virksomheder, som ønsker at indgå i konkurrencen om det kommende udbud, dvs. at blive prækvalificeret. Kravene til virksomhederne og en detaljeret beskrivelse af processen fremgår af dokumentet vedhæftet nærværende meddelelse. I dokumentet fremgår også specifik kontaktdata til FMI i forbindelse med processen.

 

Det er på nuværende tidspunkt FMI’s hensigt, at processen skal understøtte, at et valg af en eller flere operatører kan foretages senest med udgangen af første kvartal 2025.

 

Deltagelse i konkurrenceprocessen og informationsmøde

FMI tilbyder interesserede ansøgere at deltage i et informationsmøde vedrørende prækvalifikationen, herunder den nærmere forståelse af prækvalifikationskriterier mv. Informationsmødet vil blive afholdt den 23. august 2024 i Ballerup. Detaljer om forhåndstilmelding mv. fremgår i det vedhæftede dokument.

 

Deadline for indsendelse af prækvalifikationsansøgning

Ansøgere, der herefter ønsker at komme betragtning, skal inden den 16. september 2024 kl. 12.00 fremsende prækvalifikationsansøgning med al tilhørende dokumentation til FMI på mailadresse jf. det vedhæftede dokument. Ansøgninger, der måtte blive indsendt efter dette tidspunkt, vil ikke blive taget i betragtning. FMI forbeholder sig dog retten til også efter dette tidspunkt at indhente supplerende oplysninger fra ansøgere, der inden fristen har fremsendt en prækvalifikationsansøgning.

 

 

Download dokument